Sisä- ja ulkomaalaukset sekä hiekkapuhallus

Julkisivujen kunnostustöihin tarjoamme osaavat ja motivoituneet työntekijät. Perusteelliset rakennetutkimukset, onnistuneet korjaussuunnitelmat ja realistiset aikataulut huolehditaan kuntoon ennen työn aloitusta kohteessa.

Perehdymme tarjouslaskentavaiheessa perusteellisesti korjaus- ja työsuunnitelmiin. Tarjoamme saneerauksiin aina ensisijassa luotettavan, pitkäikäisen kunnostusratkaisun.

Julkisivuremonttien lisäksi saat meiltä kattavasti muut palvelut, kuten parvekeremontit, ikkunoiden sekä vanhojen ovien vaihdot, julkisivurappaukset ja erilaiset maalaustyöt.

Käytössämme on hiekkapuhalluskalusto sekä ammattitaitoinen henkilöstä vaativiinkin kohteisiin. Teemme hiekkapuhallusta pääsääntöisesti omien urakoiden yhteydessä, mutta tarjoamme palvelua mielellään esim. alihankintana.

 

Ota yhteyttä ›

Tasoite- ja maalaustyöt

Myös tasoite- ja maalaustyöt ovat keskeistä osaamistamme. Sisäpuolten maalaustöissäkin meillä työskentelee kokeneita ammattilaisia. Monilla on yli 30 vuoden työkokemus.

Hoidamme pintaurakat kerralla kuntoon, kun etsit kumppania hoitamaan tasoitus- ja maalaustyöt sujuvana projektina aikataulussa pysyen ja ilman jälkikorjaustöiden tarvetta.

Näissä kohteissa urakoimme

Meiltä löytyy osaaminen monenlaisiin kohteisiin. Olemme urakoineet mm. seuraavanlaisissa urakoissa:

  • Julkisivurappausten uusinta
  • Lämpörappaukset
  • Julkisivujen maalaukset
  • Parvekesaneeraukset ja vanhojen ikkunoiden ja ovien maalaus ja kunnostus
  • Peltikattojen maalaukset
  • Koulujen, kirkkojen, toimistojen ja asuntojen saneerauskohteiden pinnoitetyöt
  • Uudiskohteiden sisä- ja ulkopuoliset tasoite-, maalaus- ja tapetointityöt

Olemme erinomainen kumppani kaikenkokoisiin kohteisiin. Asbestikorjaukset eivät kuulu palveluidemme piiriin, mutta pystymme tarjoamaan verkostomme avuksi projekteihin, joissa heidän palveluita tarvitaan.

Ota yhteyttä ›
045 315 2515 Yhteystiedot